Chci začít
Uživatel_55878 řešil/a:

Obnova záhonů na parkovišti, Obnova provizorního chodníku, Průmyslové zmlazení porostů a Zastřižení keřových skupin na parkovišti u BB Centra

Vybral/a si řemeslníka Rudolf Mikšovský, který to vyřešil na:
5,0
Reference
Detaily a cena
Dodavatel
Zadání poptávky zákazníkem:

1) Revitalizace záhonů na ploše parkoviště Brumlovky. Likvidace původních zničených porostů, výměna za nové, odplevelení a následné zamulčování výsadeb.
2) Obnova provizorního chodníku v areálu BB Centra.
Likvidace pochozího chodníku z OSB desek a podkladového roštu v parku u BB Centra.
Instalace nového provizorního chodníku z OSB včetně roštu, výměny zábradlí a stupňů u schodiště k chodníku za nové.
3) Průmyslové zmlazení keřů uVíce...

Hodnocení práce zákazníkem:

ad 1) Šlo o jednoduchou realizaci, kde hlavní byla cena a bezúdržbovost v budoucnu. Proto byla volena pouze linka keřů, abychom zabránili vyšlapávání zeleně při vystupování z aut. Termín i cena byly dodrženy, vše proběhlo v pořádku a reklamace nejsou. Protože mají velmi rozumnou cenu a dobře se s nimi spolupracuje, používáme je opakovaně a budeme v tom i pokračovat.
ad 2) S realizací jsme spokojeni, firma odvedla práci přesně podle zadání. Termín i cena byly dodrženy bez problémů. Komunikace je standardně velmi dobrá, což nebývá zvykem. Závady po realizaci nebyly žádné. Příště si je objednáme zase, není důvod měnit. Už jsme měli jiné dodavatele, ale tenhle je levnější a bezproblémový.
ad 3) S realizací jsme byli velmi spokojeni. Termín byl dodržen, třebaže byl poněkud šibeniční. Potřebovali jsme to provést rychle a firma nám vyšla vstříc. Po prosekání části neproniknutelného porostu se ukázala nutnost víceprací, které nebylo možné vědět předem. Zavolali a dohodli jsme podmínky a cenu, takže vše bylo trasparentní a nebylo potřeba se později dohadovat. Závady se po realizaci nevyskytly žádné. Očekávání předčilo kácení ve výškách, s ním jsme ani nepočítali a ukázalo se to jako mnohem bezpečnější a méně náročné na prostor. Také jsme byli překvapeni finálním výsledkem prokácené a zamulčované zóny, nečekali jsme, že by to mohlo i dobře vypadat vzhledem k původnímu stavu porostu a místu provádění. Příště bychom nic jinak nedělali, dodavatel se osvědčil už i na jiných zakázkách a rádi je použijeme i příště.
ad 4) S touto společností jsme spokojeni opakovaně. Vždy dodrží vše, co si dohodneme, pokud se objeví potřeba víceprací, volají předem a dohadujeme nový postup a cenu. Dodavatel je snadno k zastižení, u platby hodinovou sazbou hlásí příchod na místo výkonu práce i odchod. Závady po realizaci nebyly žádné. Očekávání nic nepředčilo, firma pracuje nadstandardně dobře a už jsme na jejich standard zvyklí.Ocenili jsme fotodokumentaci pro doložení provedení objednávky, abychom nemuseli speciálně kvůli přejímce prací na místo. Příště bychom nic jinak nedělali, pozveme si zase tuto firmu.

Potřebujete poradit?